mcefun.nrossen.dk

Fun with Microsoft Windows Media Center

Nu på dansk

Så kommer HD EPG Pro på dansk i næste version, som er under udvikling. Det er personlig et af de bedste programmer jeg har set til en mobil, indtil nu.

Screen Capture (6)

Funktioner

Man kan både streame musik, billeder og optaget TV til sin mobil, eller kan bare benytte mobil app’en til at browse gennem sine medier, og så starte afspilning direkte på Media centeret via sin mobil app.

Screen CaptureScreen Capture (12)

Kanal logo’er

Hvis man anvender logo’er overføres de også til app’en så man har konsistens hele vejen igennem. (Husk at opdatere kanaler i Remote Potato Server)

Screen Capture (10)

HD EPG Add-in

Det er muligt at installere en yderlige add-on til sit media center, som giver yderligere funktionalitet, some ellers ikke kan lade sig via Remote Potato, f.eks. at annulere en enkelt optagelse i en serie optagelse. Samt meget mere.

Offline brug

Programmet kan også køre i offline mode, så kan man stadig kigge i EPG data, men selvfølgelig ikke sende instruktioner til Medie center omkring nye optagelser. Ens musik bibliotek katalog er også tilgængeligt offline.

Mere info

Mere info findes på web stedet

http://hdepg.wordpress.com/ 

Jeg er tit blevet spurgt hvordan man bedst kan distribuere sine XMLTV data til flere media centre i sit eget hus, når man nu kun må hente XMLTV data 1 gang i døgnet hos ONTV.

Og svaret er der er rigtig mange måder at gøre det på, men her er et foreslag som jeg mener er den simpleste.

Efter release af V1.4q er det nu muligt at indbygge sin egen kommando som en del af processen med at konvertere XMLTV til MXF og derefter importere data ind i Media Center.

Ideen er som følger

Man udvælger et “primært” MCE, installerer V1.4q programmet derpå og sætter det op til at køre om natten eller hvornår man nu mener det skal køre i baggrunden. Som en del af processen kopierer man den færdige MXF fil til en fil lokation af eget valg og laver så et batch job på alle andre media centre som læser denne fil ind i MCE via en LOADMXF kommando.

Detail steps.

Luk alle programmer som hører til MCImportXMLTV da de arbejder på en kopi af den fil som vi vil modificere i manuelt, og hvis de kører risikerer man de rettelser vi laver bliver overskrevet.

Derefter skal man udvælge en fillokation enten via FTP eller en NAS Server hvor alle andre Media Centre kan tilgå resultat filen.

På sit primære MCE indsætter man så i MySettings.xml filen den kommando som der skal til for at kopiere MXF_Output.xml filen til fillokationen, det er så enten en COPY kommando eller lign.

I følgende eksempel anvender jeg en NAS Server share som kører 24x7 alligevel.

Find filen MySettings.XML i mappen C:\ProgramData\NRSoft\MCImportXMLTV

image

Rediger den med Notepad f.eks. og indsæt to XML ting (Case er meget vigtigt).

<PostCmd>cmd.exe</PostCmd>
<PostArgs>/c "COPY /Y C:\ProgramData\NRSoft\MCImportXMLTV\MXF_Output.xml \\LG-NAS\PUBLIC\MXF_Output.xml"</PostArgs>

Dette vil kopiere den færdige fil til min NAS Server

På alle de andre Media Centre opret en ny opgave i opgave styringen som læse denne fil ind, dette gøre med en simpel kommando som er indbygget i Windows Media Center.

C:\Windows\eHome\Loadmxf –i \\lg-nas\public\MXF_Output.xml

Opret en basis opgave i Opgravestyringen, og lad det køre efter det primære media center har haft til til at lave filen, f.eks. 1 time efter.

image

image

image

image

image

image

image

Husk og vælg “Aktiver computeren for at køre program”, ellers vækkes computeren ikke for at køre jobbet

 

Fidsen ved denne metode er data kun genereres en gang og distribuereres som et færdigt resultat, mange andre foreslag går på at installere mit program på alle media centre, hvilket jeg ikke mener er nødvendigt. Denne her metode belaster ikke TMDB og TVDB mere end 1 gang hvis man anvender dette.Måneds liste

Sign in