Jeg er tit blevet spurgt hvordan man bedst kan distribuere sine XMLTV data til flere media centre i sit eget hus, når man nu kun må hente XMLTV data 1 gang i døgnet hos ONTV.

Og svaret er der er rigtig mange måder at gøre det på, men her er et foreslag som jeg mener er den simpleste.

Efter release af V1.4q er det nu muligt at indbygge sin egen kommando som en del af processen med at konvertere XMLTV til MXF og derefter importere data ind i Media Center.

Ideen er som følger

Man udvælger et “primært” MCE, installerer V1.4q programmet derpå og sætter det op til at køre om natten eller hvornår man nu mener det skal køre i baggrunden. Som en del af processen kopierer man den færdige MXF fil til en fil lokation af eget valg og laver så et batch job på alle andre media centre som læser denne fil ind i MCE via en LOADMXF kommando.

Detail steps.

Luk alle programmer som hører til MCImportXMLTV da de arbejder på en kopi af den fil som vi vil modificere i manuelt, og hvis de kører risikerer man de rettelser vi laver bliver overskrevet.

Derefter skal man udvælge en fillokation enten via FTP eller en NAS Server hvor alle andre Media Centre kan tilgå resultat filen.

På sit primære MCE indsætter man så i MySettings.xml filen den kommando som der skal til for at kopiere MXF_Output.xml filen til fillokationen, det er så enten en COPY kommando eller lign.

I følgende eksempel anvender jeg en NAS Server share som kører 24x7 alligevel.

Find filen MySettings.XML i mappen C:\ProgramData\NRSoft\MCImportXMLTV

image

Rediger den med Notepad f.eks. og indsæt to XML ting (Case er meget vigtigt).

<PostCmd>cmd.exe</PostCmd>
<PostArgs>/c "COPY /Y C:\ProgramData\NRSoft\MCImportXMLTV\MXF_Output.xml \\LG-NAS\PUBLIC\MXF_Output.xml"</PostArgs>

Dette vil kopiere den færdige fil til min NAS Server

På alle de andre Media Centre opret en ny opgave i opgave styringen som læse denne fil ind, dette gøre med en simpel kommando som er indbygget i Windows Media Center.

C:\Windows\eHome\Loadmxf –i \\lg-nas\public\MXF_Output.xml

Opret en basis opgave i Opgravestyringen, og lad det køre efter det primære media center har haft til til at lave filen, f.eks. 1 time efter.

image

image

image

image

image

image

image

Husk og vælg “Aktiver computeren for at køre program”, ellers vækkes computeren ikke for at køre jobbet

 

Fidsen ved denne metode er data kun genereres en gang og distribuereres som et færdigt resultat, mange andre foreslag går på at installere mit program på alle media centre, hvilket jeg ikke mener er nødvendigt. Denne her metode belaster ikke TMDB og TVDB mere end 1 gang hvis man anvender dette.