Nu på dansk

Så kommer HD EPG Pro på dansk i næste version, som er under udvikling. Det er personlig et af de bedste programmer jeg har set til en mobil, indtil nu.

Screen Capture (6)

Funktioner

Man kan både streame musik, billeder og optaget TV til sin mobil, eller kan bare benytte mobil app’en til at browse gennem sine medier, og så starte afspilning direkte på Media centeret via sin mobil app.

Screen CaptureScreen Capture (12)

Kanal logo’er

Hvis man anvender logo’er overføres de også til app’en så man har konsistens hele vejen igennem. (Husk at opdatere kanaler i Remote Potato Server)

Screen Capture (10)

HD EPG Add-in

Det er muligt at installere en yderlige add-on til sit media center, som giver yderligere funktionalitet, some ellers ikke kan lade sig via Remote Potato, f.eks. at annulere en enkelt optagelse i en serie optagelse. Samt meget mere.

Offline brug

Programmet kan også køre i offline mode, så kan man stadig kigge i EPG data, men selvfølgelig ikke sende instruktioner til Medie center omkring nye optagelser. Ens musik bibliotek katalog er også tilgængeligt offline.

Mere info

Mere info findes på web stedet

http://hdepg.wordpress.com/