TIMEFOR.TV’s nye site Timefor.TV (Hvor man kan bruge sit alm. Pro ONTV brugernavn og password), er nu direkte understøttet af DVBLogic

http://www.dvblogic.com/Product/30

Programmet koster 15€

Derved loader man sine TIMEFOR.TV data in via DVBLogic og ind i Medie Center.

Der er en udemærket simpel løsning, og det at tilknytte kanaler er noget mere simplet end den manuelle måde som min løsning kræver.

Jeg har nu testet programmet og må sige det virker fint, dog syntes jeg det lader noget at ønske omkring logo på kanaler, diverse finvask af episode information som jeg efterhånden har vænnet mig til er tilstede via mit eget program.
Kategorier virker heller ikke så specielt godt, mit program genkender ord og sætninger i friteksten som jeg anvender til mere uddybene kategorisering af programmer, faktisk kan jeg slet ikke finde programmerne via kategorisøgning søgning når de er hentet ind via DVBLogic’s plugin. Jeg kan dog finde lidt info hvis jeg søger efter en bestemt skuespiller.

Men som sagt det er smag og behag hvad man syntes, jeg har ihvertfald besluttet IKKE at droppe mit program, da jeg endnu ikke syntes den anden løsning er god nok endnu.